ROMANIA ESTONIA Live online la Antena 1

1 comentarii
romania estonia live online, romania estonia pe internet la antena 1

 ROMANIA - ESTONIA este live marti 15 octombrie 2013, pe canalul Antena 1 de la ora 21:00, meci in direct pentru calificari la Mondiale 2014 din Brazilia.


 Meciul din aceasta seara este decisiv pentru a ajunge la baraj, unde putem intalni Portugalia, Suedia sau Croatia. Deci, Romania este obligata sa invinga dar avem nevoie si de un ajutor din partea Olandei.

 Pe Stadionul National nu vor fi foarte multi suporteri, deoarece cu 2 ore inainte de partida nu s-au vandut decat cateva mii de bilete.

 Meciurile din aceasta seara din grupa noastra D sunt:
 Turcia - Olanda in direct pe Dolce Sport 2 live
 Ungaria - Andorra care nu este transmis la tv

 Un rezultat care ne avantajeaza ar fi sa castigam la diferenta de 5 goluri, iar astfel nu mai trebuie sa stam la mana Olandei, care trebuie sa invinga Turcia pentru ca sa ne calificam noi, dar, dupa meciul de acum 4 zile cu Andorra, cand Romania promitea multe goluri, peste 5 si a reusit invinga doar cu 4-0, iar primul gol a fost marcat dupa minutul 40, iar unul a fost inscris din penalty.

 Echipe probabile ce sunt aproape sigure ca intra in teren:
 Romania: Tatarusanu - Matel, Gaman, Goian, Rat - Lazar, Bourceanu - Torje, Stancu, Tanase - Marica. Antrenor: Victor Piturca.
 Estonia: Pareiko - Kams, Piiroja, Klavan, Teniste - Vunk, Dimitrijev - Ojamaa, Vassilijev, Kruglov - Zenjov. Antrenor: Tarmo Ruutli.
 Meciurile Romaniei pot fi vazute  pe acest site www.Fanatictv.net





Asteptati 30 de secunde pentru a se inchide publicitatea din acest video. Imi cer scuze pentru publicitate, dar este singurul video care merge destul de bine. Va dorim vizionare placuta!

Pentru varianta FLASH deschide-ti cu Chrome sau Mozila.


Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "ROMANIA ESTONIA Live online la Antena 1"

Anonim spunea...
15 octombrie 2013 la 21:34

sa-ti dea Dumnezeu sanatate. e singuru care merge:) n-am TV

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri