Program Zilele Iasului 2013 Concert

0 comentarii

 Sarbatorile Iasului, din octombrie anul 2013, Program Zilele Iasului vor fi impartite pe mai multe zile dupa cum urmeaza:


  SAMBATA 12 octombrie 2013 NOAPTEA ALBA A IASULUI de la ora 19:00: Spectacole si vizitare gratuita Primaria Municipiului Iasi, Casa Casatoriilor, CAsa Pogor, Muzeul Mihai Eminescu, Palatul Copiilor, Universitatea Alexandru Ioan Cuza

  LUNI 14 octombrie 2013:
  -ora 9:00 Sfanta Liturghie de Sarbatoarea Sfintei Cuvincioase Parascheva, pe stada Stefan cel Mare si Sfant
  -ora 13:00 Masa Pelerinilor care se va tine la Casa de Ajutor Social.
  -ora 18:00 seara valoriilor: Teatru National Vasile Alecsandri din Iasi, spectacol transmis in direct de TVR Iasi

  MARTI 15 octombrie 2013 de ziua Iasi-ului incepand cu ora 18:00 se va organiza Retragerea cu torte care va incepe in Pietonal Stefan cel Mare si Sfant.

  MARTI de la ora 18:10 va incepe CONCERT ANIVERSAR organizat de zilele Iasului, unde vor participa trupele Mandinga, Cargo, Smiley si Loredana. Inchierea sorbatorii se va realiza printr-un FOC DE ARTIFICII.

 Mult asteptatul concert din zilele Iasului, incepe la ora 18:30 in ziua de marti 15 octombrie 2013, nu va mai fi in data de 14 octombrie, cum a fost in anii trecuti. (la ce ora incepe concertul de Sfanta Paraschva, in ce zi este concertul)


 Foarte multi pelerini sunt asteptati in aceste zile la Iasi, cu ocazia sarbatorii Sfintei Cuvincioase Parascheva. Sunt asteptati cateva sute de mii de credincioasi veniti din toate colturile Romaniei. Pentru a reusi sa atingeti moastele Sfintei, trebuie sa stati la o coada de cativa kilometri, asta insemnand chiar 14 ore de stat la coada.

 Dupa experienta anilor trecuti, nu vor lipsi incidente, multi oameni epuizati de oboseala vo avea nevoie de ingrijiri speciale.

 IN ACEST AN O FEMEIE IN VARSTA DE 61 DE ANI, A MURIT IN TIMP CE STATEA LA COADA CE DUCE LA MOASTE !

  In data de 14 octombrie cand este ziua "zero", un elicopter al armatei va survola intreg orasul Iasi. Cateva mii de jandarmi si forte speciale vor fi in strada pentru a putea supraveghea ca totul se desfasoara in liniste si fara evenimente neplacute.




Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Program Zilele Iasului 2013 Concert"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri