Ride Along 2 Un poliţist şi trei sferturi 2016 online subtitrat

0 comentarii



  Aceasta este a doua parte a filmului din 2014, unde a jucat si cunoscutul actor roman Dragoș Bucur, cel pe care il cunoasteti din Visuri la cheie de pe ProTV.


 Ride Along 2 Un poliţist şi trei sferturi 2016 online subtitrat in romana in format HD poate fi urmarit doar aici pe FanaticTV incepand cu ianuarie 2016.


 Ice Cub este un politist renumit pe nume James Payton, pana cand un agent de paza anonim, Ben Barber, i se alatura. Ben se implica in cel mai recent caz al detectivului. Ben doreste sa se insoare cu sora lui James si de aceasta incearca sa ii arate ca merita acest lucru, prin al ajuta in cazurile lui. Acest lucru chiar se intampla si Ben il ajuta sa il aresteze pe unul dintre cei mai temuti criminali. Acest lucru trebuie sa ii aduca incredere si Ice Cub sa isi dea acordul ca sa se casatoreasca cu sora lui.



 Trailer oficial film Ride Along 2 2016 Un poliţist şi trei sferturi online video








Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Ride Along 2 Un poliţist şi trei sferturi 2016 online subtitrat"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri