Steaua Viitorul Constanta online live Dolce Sport 1 18 octombrie 2013

1 comentarii
steaua viitorul constranta live, steaua viitorul constranta 18 octombrie 2013 dolce sport 1
 

Astazi 18 octombrie Steaua Bucuresti intalneste acasa pe Viitorul Constanta, un meci contand pentru etapa a 11-a din Liga Bergenbier, in direct pe Dolce Sport 1.


  In acest moment Steaua ocupa primul loc in Liga 1, cu 22 de puncte si cu 2 meciuri mai putin decat locul 3 care are 19 puncte. In ultima etapa, echiap din Ghencea castigat pe terenul celor de la Vaslui, cu scorul de 0-1.

  In ultima intalnire, din sezonul trecut, Steaua Bucuresti  au fost invinsi cu 2-5 de catre constanteni, dar acum lipsesc Chitu si Balasca, jucatori care sunt transferati in strainatate.

 Viitorul Constanta este pe locul 15 cu doar 7 puncte in 9 partide si cu o singura victorie. Ei vin dupa o infrangere usturatoare in fata celor de la Brasov, o infrangere cu 4-0.

 Cine transmite meciul Steaua - Viitorul Constanta ? Meciul este transmis de Dolce Sport 1 live aici de la ora 20:00.


  Italianul F. Piovaccari este golgheterul celor de la Steaua cu 5 goluri.

 Echipe probabile:
 Steaua: cu  formula 4-2-3-1: Tatarusanu in poarta– in aparare Georgievski, Szukala, Gardos, -Latovlevici – Bourceanu, L.Filip – Ad.Popa, Stanciu, M.Costea – varf de atac este Piovaccari
 Viitorul cu formula 4-4-2: Portar: Balauru – in aparare Nikolov, Larie, Putanu, Tosca – Benzar, Al.Lazar – Thiago, N.Dica, Gavra – atacant: Axente


Toate meciurile din Liga 1 pot fi vazute online pe FanaticTV.net TV LIVE



Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Steaua Viitorul Constanta online live Dolce Sport 1 18 octombrie 2013"

Anonim spunea...
18 octombrie 2013 la 20:09

fortaaa steauaaaa

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri