Revelion 2012 live online ProTV live online

0 comentarii
Revelion 2012 live online ProTV
 Revelionul 2012 este la PROTV o ocazie de distractie 100%. De cativa ani ProTV-ul impreuna cu ProFM ii strang pe cei mai indragiti artisti din Romania si din afara tarii si ne invita sa le fim alaturi in Piata Revolutiei.  

 Superrevelionul este prezentat de 3 mari artisti George Vintila, care nu poate lipsi, dar alaturi ii vin si colegii DJ Marius Onuc si Madalina Vintila.

 Haideti sa uitam de toate cele rele si grijile din 2012 si sa ne distram cum nu am mai facut.

 La multi ani 2013!




Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Revelion 2012 live online ProTV live online"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri