Vocea Romaniei emisiune online gratis video emisiuni

1 comentarii
Vocea Romaniei online editiii
 In fiecare marti si acum si vineri de la 20.15 pe Pro TV incepe “Vocea Romaniei”.
 Show-ul muzical  TV este cea mai asteptata si urmarita emisiune tv. Juriul este unul pe masura : Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu  Vocea Romaniei este show-ul TV care duce concursurile de talente la un nou nivel. Show-ul are diferite etape, fiecare dintre ele fiind un pas in descoperirea acelei voci extraordinare, capabile ca cucereasca o tara intreaga.

 Cei ce vor ajunge in etapele finale se vor bate pentru 100.000 de euro si semnarea unor contracte cu diferite case de discuri.


SEMIFINALA Vocea Romaniei, 16 decembrie
Vocea Romaniei editia 13, 13 decembrie
Vocea Romaniei editia 12, 9 decembrie
Vocea Romaniei editia 11, 6 decembrie
Echipa Marius Moga LIVE
Echipa Loredana LIVE
Echipa Smiley LIVE
Echipa Horia Brenciu LIVE
Vocea Romaniei editia 10, 29 noiembrie

Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Vocea Romaniei emisiune online gratis video emisiuni"

Dan spunea...
6 august 2013 la 12:49

Personal nu apreciez foarte mult Vocea Romaniei. Cred ca varianta UK este cea mai tare din lume.
Nu vreau sa para lipsa de respect

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri